Creëert meeslepende  vernieuwende merkomgevingen

Contact

Sand & Spijker creëert een natuurlijke beleving

Waarom je niet zo snel een
tweede bureau vindt zoals wij

Sand & Spijker zijn we officieel sinds 2020, na al vanaf 2010 met elkaar te hebben samengewerkt. Binnen één bureau combineren we opvallende disciplines. Bloemsierkunst & industriële vormgeving. Plezier & passie. Creativiteit & zakelijkheid. Flexibiliteit & structuur. Enthousiasme & nuchterheid. Kortom, Sand & Spijker. Combinaties die we inzetten voor verschillende doeleinden: decorbouw, events, showrooms, styling en bloemdecoraties.

Je komt onze naam veel tegen in de sierteelt. Internationaal bekende telers van bloemen, voor wie we hun producten extra in de spotlights zetten. Ook in andere sectoren brengen we onze passie voor perfectie graag in de praktijk. Onze stijl? Die sluit aan bij wat jij wilt communiceren. Waarbij we nauwlettend de laatste trends in het oog houden. Om elke keer weer te vernieuwen.

Persoonlijk contact met de makers
Met Sand & Spijker kies je voor een persoonlijke aanpak. Gedurende het hele traject heb je contact met de ‘Sand’ (Evelien) of de ‘Spijker’ (Maurice). Die betrokkenheid maakt briefings scherper. Ontwerpen creatiever. En processen doelgerichter. Klantgericht als we zijn, kunnen we snel schakelen als het nodig is. Of zelfs last minute improviseren - het blijft natuur waar we mee werken.

Klein team, groot in maatwerk
Sand & Spijker zijn Evelien van de Sande en Maurice van Spijk. Met de support van een klein team dat groot is in maatwerk. Alles wat we ontwerpen, maken we in eigen huis. (Of eigen atelier beter gezegd, aan de Schieweg in Delft.) Zoals we ook niet alleen de uitvoering coördineren maar ook zelf de handen uit de mouwen steken. Alleen voor heel specialistische taken doen we een beroep op externe toeleveranciers. Die in alle gevallen ook weer vaste partners zijn.

Onze specialisten

een tastbaar en onvergetelijk 'nu'!

Met de support van een klein team dat groot is in maatwerk.

Evelien
Ontwerp & visualisatie Evelien Van de Sande
Maurice
Ontwerp & uitvoerend Maurice van Spijk
Rene
Decor & creator Rene Tellendonk
Miranda
Projectarrangeur Miranda van Zonsbeek
Verrast de zintuigen